Autovermietung Slovenisch

 

Pogosto zastavljena vprašanja

1Kaj potrebujem za najem vozila?
Za rezervacijo vozila potrebujete le kreditno ali debetno kartico. Pri prevzemu avtomobila boste potrebovali: Vaš kupon/eKupon, da dokažete, da ste plačali za vozilo. Kreditno/debetno kartico glavnega voznika z dovolj kritja za varščino za avtomobil. Veljavno vozniško dovoljenje vsakega voznika, ki ga imajo vsaj 12 mesecev (pogosto 24 mesecev). Potni list ali drugo identifikacijsko kartico, ki jo pokažete v podjetju za najem vozila. Različna podjetja za najem vozil imajo različne zahteve, zato morate preveriti njihove pogoje in določila glede vozil.
2Koliko moram biti star/-a, da lahko najamem avtomobil?
Pri večini podjetij za najem vozil je starostna zahteva med 21 in 70 let. Če ste mlajši od 25 ali starejši od 70, boste mogoče morali plačati dodatno pristojbino.
3Ali lahko rezerviram najem avtomobila za nekoga drugega?
Da, če izpolnjuje te zahteve. Preprosto vnesite svoje podatke, medtem ko urejate rezervacijo.
4Kako najdem najcenejši najem vozila?
Sodelujemo z vsemi večjimi mednarodnimi podjetji za najem vozil (in veliko majhnimi lokalnimi podjetji), da vam zagotovimo ogromno izbiro vozil po najugodnejših cenah. Tako vam lahko najdemo poceni ponudbe za najem vozila na več kot 53,000 lokacijah po vsem svetu. Če želite primerjati cene in najti idealen avtomobil za nepremagljivo ceno, preprosto uporabite naš obrazec za iskanje.
5Kaj naj iščem, kadar izbiram avtomobil?
Prostor: Če boste izbrali avtomobil z zadosti prostora za potnike in prtljago, boste bolj uživali v svojem najemu. Politika o gorivu: Ne načrtujete veliko vožnje? Politika o gorivu polno-polno vam lahko prihrani veliko denarja. Lokacija: Glede priročnosti ne morete premagati prevzema „na letališču“, vendar je lahko prevzem „izven letališča“ z letališkim avtobusom mnogo cenejši.
6Ali so vse pristojbine vključene v ceno najema?
Velika večina naših najemov vključuje zaščito pred krajo, zavarovanje za primer škodnega dogodka (CDW), lokalne davke, letališko takso in vse cestnine. Vse „dodatke“ boste plačali ob prevzemu avtomobila, tudi pristojbine za mladega voznika, dodatnega voznika ali enosmerni najem, vendar vam bomo pojasnili katere koli dodatne stroške, preden boste rezervirali avtomobil (lasten otroški sedež ali GPS je lahko preprost način za znižanje stroškov). Za več podrobnosti o tem, kaj je vključeno, preprosto preverite Pogoje in določila katerega koli avtomobila, ki ga gledate.