Autovermietung Serbisch

 

Pogledajte naša najčešća pitanja

1Šta mi je potrebno da rentiram automobil?
Da rezervišete automobil, sve što trebate je kreditna ili debitna kartica. Prilikom preuzimanja vozila, trebaćete: Vaš vaučer / eVoucher, koji potvrdjuje da ste platili za automobil. Kreditna / debitna kartica na ime glavnog vozača, sa dovoljnim iznosom novca za pokriće sigurnosnog depozita. Važeća vozačka dozvola za svakog vozača, koju poseduju najmanje 12 meseci (ponekad i 24). Vaš pasoš i bilo koji drugi identifikacioni dokument potreban Rent a Car agenciji na uvid. Pravila se razlikuju od agencije do agencije, molimo Vas proverite pravila i uslove za automobil i dokumenta.
2Koliko godina moram imati da bi rentirao automobil?
Kod većine agencija, zahtevana starost je između 21 i 70 godina. Ako ste mlađi od 25 ili stariji od 70 godina, možda ćete morati dodatno doplatiti.
3Mogu li da rezervišem automobil za nekog drugog?
Da, sve dok ispunjavaju kriterijume. Samo unesite njihove detalje tokom procesa rezervacije.
4Kako da pronađem najjeftiniju Rent a Car ponudu?
Radimo sa svim vodećim svetskim Rent a Car agencija (kao i sa velikim brojem manjih) kako bi vam ponudili širok izbor automobila po najboljim cenama na više od 53,000 lokacija širom sveta. Da uporedite cene i nađete idealan automobil za Vas po najnižoj mogućoj ceni, iskoristite formular za pretragu.
5Na šta bih trebao da obratim pažnju prilikom odabira vozila?
Komfort: Daleko više ćete uživati u rentalu ako izaberete automobil sa dosta mesta za putnike i prtljag. Pravila za gorivo: Ne planirate da vozite mnogo? Opcija pun za pun vam može uštedeti dosta novca. Lokacija: Preuzimanje na terminalu jeste najlakše, ali ‘off-airport’ preuzimanje uz korišćenje šatl busa može biti dosta jeftinije.
6Da li su svi troškovi uključeni u cenu rentala?
Velika većina rezervacija sa nama uključuje zaštitu od krađe, Kasko osiguranje (CDW), lokalne takse, aerodromske doplate i sve putne takse. Platićete za bilo koju dodatnu uslugu prilikom preuzimanja vozila, zajedno sa taksom za mlade vozače, dodatne vozače ili takse za put u jednom pravcu - ali ćemo Vam mi objasniti sve dodatne troškove pre nego što potvrdite rezervaciju (nošenje vašeg dečijeg sedišta ili GPS uređaja je najlakši način za uštedu). Za više detalja o tome šta je uključeno a šta nije, proverite Pravila i Uslove za automobil koji Vas zanima.