Autovermietung Rumänisch

 

Verificaţi rubrica de Întrebări Frecvente

1De ce am nevoie pentru a închiria o maşină?
Pentru a rezerva maşina, tot ce aveti nevoie este cardul de credit sau debit. La preluarea maşinii, aveţi nevoie de: Voucherul / evoucherul Dvs, pentru a dovedi că aţi achitat contravaloarea închirierii maşinii. Cardul de credit / debit embosat cu suficiente fonduri disponibile pentru ca furnizorul să blocheze depozitul de securitate. Permisul de conducere valid al fiecărui şofer, emis de minim 12 luni (de multe ori 24 de luni). Paşaportul Dvs şi orice alt act de identitate pe care compania de inchirieri ar trebui sa il vadă. Companiile de inchirieri masini au cerinte diferite, asa ca va rugam sa verificati Termenii si Conditiile de asemenea.
2Care este vârsta minimă pentru a inchiria o maşină?
Pentru cele mai multe companii de închirieri masini, vârsta solicitată pentru şofer este intre 21 si 70 de ani. Dacă vârsta Dvs se încadreaza sub 25 sau peste 70 de ani, este posibil sa plătiţi taxe suplimentare.
3Pot sa rezerv o maşina pentru altcineva?
Da, atât timp cât întrunesc condiţiile. Completaţi detaliile în timp ce faceţi rezervarea.
4Cum gasesc cea mai ieftina oferta de inchiriere?
Noi colaborăm cu majoritatea companiilor de închirieri internaţionale (si multe alte companii locale mai mici) pentru a vă putea oferi o gama largă de maşini la cel mai bun preţ. Din acest motiv vă putem găsi oferte foarte ieftine de închirieri maşini in peste 53,000 de locaţii. Pentru a compara preţurile si pentru a va gasi maşina ideală la un preţ imbatabil, căutati prin intermediul platformei de căutare.
5Ce anume sa iau in calcul atunci cand aleg o masina de inchiriat?
Spatiu: va veti bucura mai mult de inchirierea de masina daca veti alege una cu spatiu suficient pentru pasageri si bagaje. Politica de combustibil: Planuiti sa nu conduceti foarte mult? Politica de combustibil plin cu plin va poate economisti multi bani. Locatie: Nu se compara o preluare a masinii de inchiriat chiar din terminal, dar o preluarea in afara aeroportului poater fi mult mai ieftina.
6Sunt toate taxele incluse in pretul inchirierii?
Majoritatea inchirierilor noastre include Protectie furt, Collision Damage Waiver (CDW), taxe locale, supra taxe de aeroport si taxe de drum. Veti plati pentru "extra-uri" printre care: sofer tanar, sofer aditional sau taxa de preluare-predare in locatii diferite - dar va vom explica fiecare cost aditional inainte de a inchiria masina (iar daca veti lua cu Dvs propriul scaun pentru copil sau GPS-ul veti reduce foarte usor costurile). Pentru mai multe detalii despre ce este inclus, va rugam sa verificati Termenii si Conditiile pentru fiecare masina de care ati fi interesat.